Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 111
  1. #11
    Senior Member hashi's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    63
    Thanks
    18
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    I just realized that you've got this stuff working (somewhere anyway) again, so I'm wiping clean and starting fresh with a sync and build. Ignore my last post until I can get a build in later.

    By the way: I've tested a couple of patches for Dalvik to get the 'context-independent' mount working again as it did prior to 4.2.2. If you've any interest, they worked fine with last build of Eclipse. I'll try them when I build Elemental later on.
    Last edited by hashi; 04-23-2013 at 10:47 AM.

  2. #12
    Senior Member nitroglycerine33's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    1,537
    Thanks
    78
    Thanked 1,626 Times in 671 Posts
    The problem is with the make command. There is no "make eclipse -j4" use " make elemental -j4"

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

  3. The Following User Says Thank You to nitroglycerine33 For This Useful Post:

    hashi (04-23-2013)

  4. #13
    Senior Member hashi's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    63
    Thanks
    18
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by nitroglycerine33 View Post
    The problem is with the make command. There is no "make eclipse -j4" use " make elemental -j4"

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
    Lol -- I must not have reread the OP here. I'm an idiot. Thanks.

  5. #14
    Senior Member hashi's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    63
    Thanks
    18
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    A couple of questions/notes:

    1) What does ElementalX kernel over on the HTC ONE (XDA) forums have to do with this if anything? (I don't have a 'one' but am curious)?
    2) Just letting you know that the lunch menu still has 'eclipse' choices in it (just a cosmetic thing, they work fine).

  6. #15
    Senior Member nitroglycerine33's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    1,537
    Thanks
    78
    Thanked 1,626 Times in 671 Posts
    1.) I had no idea of an Elemental X kernel as I never look in HTC threads so I guess that is a coincidence
    2.) I left the lunch menus as eclipse just because I got used to it

  7. #16
    Junior Member MasonDog's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Just compiled under Ubuntu Studio 13.04. Works great! Thanks nitro

  8. #17
    Super Moderator hedwig34's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    30
    Thanks
    45
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Just re-synced, built, and installed for d2vzw. Working great!

    I've compiled from this guide for :


    • grouper
    • toro
    • d2vzw


    All is working well. I've run out of devices. Need more devices

    Thanks again for the source!

  9. #18
    Junior Member markedd's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    New York
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for some cool and very interesting stuff.Just completed sync with no errors.

  10. #19
    Junior Member markedd's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    New York
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Successful compile and install of Grouper.I was fine with it.

  11. #20
    Super Moderator hedwig34's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    30
    Thanks
    45
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    I have just completely re-synced and am not getting an error when trying to build for grouper.

    Code:
    make: *** No rule to make target `bootable/recovery/su/../../../external/koush/Superuser/Superuser/jni/su/su.c', needed by `/home/aaron_android/elementalx/out/target/product/grouper/obj/RECOVERY_EXECUTABLES/su_intermediates/../../../external/koush/Superuser/Superuser/jni/su/su.o'.  Stop.
    It seems that something is trying to build koush's superuser for recovery. I've been poking around and and figure out how to get it to stop trying to build this. I see that some others had successful builds recently and I don't see any recent commits to nitro's repos that could cause this. I imagine it came from something synced from the CM repos. If anybody comes across a solutions please post it here.

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •